Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-یک ناشر الکترونیک کشور و بنیانگذار نرم‌افزار‌های چندرسانه‌ای در رابطه با کتاب‌های الکترونیک گفت:دلیل کم بودن مخاطب کتاب الکترونیک این است که این صنعت متولیان متعددی دارد؛ گویا این صنعت هیچ متولی ندارد. خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: حجت احدی درباره اینکه چرا کتاب الکترونیک نسبت به کتاب فیزیکی مخاطب کمتری دارد، اظهار داشت: دلیل کم بودن مخاطب کتاب الکترونیک این است که این صنعت متولیان متعددی دارد؛ گویا این صنعت هیچ متولی ندارد، ولی اگر یک متولی قدرتمند با دانش روز پشت این صنعت بود به این وضع دچار نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل دیگر اینکه ما تعریف درستی از کتاب الکترونیک نداریم. پس چطور می‌خواهیم مخاطب داشته باشیم؟   وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایط قرنطینه خانگی به نظر می‌رسد اقبال به کتاب‌های الکترونیک نسبت به گذشته بیشتر شده است.  آیا این دسته از کتاب‌ها توانسته‌اند نیاز مخاطبان را تامین کنند، توضیح داد: کتاب‌های خوب کمتر به صورت الکترونیک درآمده‌اند. می‌توان گفت در کشور ما از ۱۰ درصد ظرفیت این صنعت هم استفاده نمی‌شود.   احدی خاطرنشان کرد: اکثر کتاب‌های خوب در دست ناشران بزرگ است و آن‌ها که بازار کتاب مکتوب را در قبضه دارند، رغبت کمتری به این صنعت نوظهور نشان می‌دهند.   این ناشر فعال در بخش الکترونیک در پاسخ به اینکه به عنوان یک ناشر الکترونیک که کتاب کودک تولید می‌کند موانع و مشکلات مسیر کاری شما چیست، توضیح داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر متولیان نباید به مسایل فنی این صنعت ورود پیدا کنند. چون علم و دانش کافی آن را ندارند. مهم است و تکرار می‌کنم نباید در آن دخالت کنند. وزارت ارشاد باید نظارت کند که محتوای نامناسب نشر پیدا نکند. دخالت بی‌جا باعث شده طی ۲۰ سال گذشته موسسات نشر الکترونیک از صد و اندی فراتر نرود و از آن‌ها هم ۱۰ ناشر بیشتر فعال نیستند. هرچند ناشران فعال هم اکثرا در حال تکثیر و فروش نرم افزار‌های کاربردی خارجی هستند.   به گفته وی،  متاسفانه در حوزه کودک عملاً شرکت فعال آنچنانی وجود ندارد. اگر باشد اصل محتوا خارجی است.  نکته اساسی دیگر این است که فعالان حوزه نشر الکترونیک برای تولید محتوا نیاز به آموزش تخصصی دارند.  این مطلب را بنده بار‌ها به دوستان مرکز رسانه‌های دیجیتال گوشزد کردم، ولی تاثیری ندیدم.   احدی در بخش دیگر پیرامون میزان فروش کتاب‌هایش در دوران کرونا از اسفند تا تابستان ۹۹ گفت: فروش ما افت زیادی داشته است. متاسفانه مقوله فرهنگی اولویت آخر خانواده است؛ هرچند در این وضعیت اقتصادی انتظار زیادی نمی‌توانیم داشته باشیم.   وی درباره نقش مهم صداوسیما در معرفی و تشویق مردم به استفاده از کتاب الکترونیک ابراز داشت: در مقوله فرهنگی صداوسیما انحصارطلب است و سیاست‌های فرهنگی خاص خود را دارد؛ بنابراین امیدی به کار مثبت برای ناشران توسط آن نمی‌توان داشت.   وی در پایان در پاسخ به اینکه پیشنهاد یا طرحی در زمینه کتاب الکترونیک دارید، افزود: این صنعت بهتر است مثل روزنامه‌ها مدیریت و نظارت شود. باید اجازه داد مدیران مسوول و متعهد طی مجوزی مطالب خود را نشر دهند و وزارت ارشاد فقط آن‌ها رصد کرده و نظارت داشته باشد.   بیشتر بخوانید: رهبر انقلاب بر کدام کتاب‌های ادبیات مقاومت تقریظ نوشتند؟

 

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: کتاب کتابخوانی الکترونیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب کتابخوانی الکترونیک کتاب الکترونیک کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان

معاون امور معادن اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن فعال در استان کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، مهدی سیفی باغی‌خانی اظهار کرد: معادن نقش مهم و اساسی در اشتغال‌زایی دارند و در حال حاضر ۴۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن استان کردستان مشغول به کار هستند.

وی افزود: با توجه به اهمیت معادن در اشتغال‌زایی شغل‌های غیرمستقیم، بسیاری نیز از وجود این معادن برخوردار می‌شوند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به میزان اکتشافات معادن در سطح استان اشاره کرد و گفت: در بحث اکتشاف معادن دو بخش خصوصی و دولتی امور اکتشافات را در سطح استان انجام می‌دهند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: در بخش دولتی با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان صمت، سازمان زمین‌شناسی و ایمیدرو، اکشتافات معدنی در سطح وسیع به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور واگذار شده است.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف شناسایی عناصر کمیاب که در حالت عادی به آن توجه نشده، در حال انجام به صورت سطحی و عمقی است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: پس از شناسایی، سرمایه‌گذاری از طریق ایمیدرو انجام می‌شود و سازمان زمین شناسی در امور اکتشافات از توان نیروهای متخصص استانی نیز استفاده می‌کند.

سیفی باغی‌خانی به رسالت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در بخش خصوصی نیز تعدادی شخصیت حقیقی و حقوقی عملیات اکتشاف را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص نیز در زمینه اکتشافات معدنی در سطح استان داریم، تصریح کرد: همچنین در این بخش از توان فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی استفاده می‌شود و عمده فعالیت‌ها توسط نیروهای متخصص داخل استان در حال انجام است و در هر جا که نیاز باشد از توان نیروهای متخصص کشوری نیزه بهره می‌بریم.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به وضعیت استان در کشفیات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ کیفی و ذخایر معدنی وضعیت بسیار خوبی دارد و ذخایر و معادن فلزی در حال اضافه شدن هستند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: همچنین معادن سنگ آهن و طلا نیز در استان در حال اکتشاف است و سایر اکتشافات قبلی نیز در حال انجام است.

وی به وضعیت سرمایه‌گذاران به بخش معادن نیز اشاره و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران نگاه خوب و مثبتی به حوزه معادن دارند و با تاکید مقام معظم رهبری بر حوزه معادن و جایگزینی آن به جای نفت اهمیت معادن روز به روز در حال بیشتر شدن بوده و استقبال سرمایه‌گذاران بیشتر است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: بیشترین معادن سطح استان در شهرهای قروه، بیجار و سقز وجود دارد.

کد خبر 751580

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب تجلی همگرایی سلایق مختلف است
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • درهای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران به روی مخاطبان گشوده شدند
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود
  • پابند الکترونیک سارق را حین سرقت به دام انداخت
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال